If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нали се разбрахме че дизайна е нещо субективно и е безмислено да го коментираме,особено дизайна на алфа иска време за преглъщане......
Така е колега, просто аз винаги свързвам марката с приведена и нъмръщена муцуна, та затова. Истината е, че за мен стилът на 159 подхожда на марката, а не този в моделите след нея.
Всъщност Джулиета прилича адски много на Фиораното отпред .. неговите фарове също започват отвисоко. Въпрос на вкус и гледна точка .. на мен лично този дизайн ми допада. Мисля също, че е доста авангарден и различен от останалите марки.
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Така е колега, просто аз винаги свързвам марката с приведена и нъмръщена муцуна, та затова. Истината е, че за мен стилът на 159 подхожда на марката, а не този в моделите след нея.
159 е номер едно и не само в дизайна спор няма.
Важното при Жулиета е че или ти харесва или дразни - при всички положения привлича внимание.
159 е номер едно и не само в дизайна спор няма.
Важното при Жулиета е че или ти харесва или дразни - при всички положения привлича внимание.
Споделям мнението ти за 159 невероятен автомобил ... днес се прибрех от италия и там се нагледах на прекрасни Бели спорт вагони 159. Има ли колега в форума с такава кола? Поне аз не съм засичал в Бг такива.
И за Жулиета мисля същото, или много те кефи или те дразни до крайност, но не оставаш безразличен!
Само м/у другото това е мое наблюдение и не е последна инстанция, но не съм срещал още човек, (познати, приятели, клиенти, случайни срещи) който не е върл фен на марката и да не харесва дизайна. Мисълта ми е че в повечето случай дизайна не допада на феновете на марката от колкото на останалите!
п.п. Има вероятност горе изброените хора просто да не искат да ме обидят
И кое и изглежда по-добре? То предницата и е една стена с безформени фарове и триъгълник (все пак уж трябва тоя грозофил да ни убеди, че е Алфа) и това е всичко. Рисунка на стената, нищо повече.
"Триъгълниците" на страшно много Алфи иглеждат най-малкото неуместно, да не казвам по-силна дума. Дори и на 159 не е напълно хармонично, но все пак може да мине за близо до идеалното в сравнение с 145, 156, 166. За GTV не искам да гогворя. На по-старите представлява една малка рамка лепната където е останало място. И докато на 155, 33, 75, 90, любимата 105-та серия не дразнят и се вписват, то на 33 Страдале e направо смехотворно, на Спайдера също. Така че това на Жулиета е в духа на традицийте на Алфа Ромео. Фаровете сами по себе си не са толкова лоши, лошото е, че се разглезихме след 156, 147 ФЛ и 159. Бмв 1, макар и да харесвам автомобилите с тази марка, не мога да нарека красиво. Отпред е уродливо, отзад е безлично /прилича на Поло/. Страничната линия не е лоша, спортна, но и на Жужа не пада по-долу. Да не говоримм за задницата на нашата, която е в пъти по интересна. Така че, ако преглътнем скудетото, което по мое мнение преглъщаме при почти всяка Алфа, Жулиетата не е грозна, напротив.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Значи 3 неща в теста:
- Алфата е по евтина от другите два варела!!!
- Алфата е победител цена качество!!!
- Печели най много звезди при удоволствие от каране.
П.С. Като прочетох последното изречение в карето за удоволствие при каране щях да почина, първите 3 секунди не можах да схвана така се бях вцепенил!
HAССР не те лъжат ! Аз нямам Жужа пък когато мине някоя или просто им покажа снимка и питам винаги е имало единодушно "ЕЕЕ СУПЕР Е ТВА СА ИТАЛИНСКИТЕ КОЛИ КРАСИВИ" без майтап и ми става много хубаво
HAССР не те лъжат ! Аз нямам Жужа пък когато мине някоя или просто им покажа снимка и питам винаги е имало единодушно "ЕЕЕ СУПЕР Е ТВА СА ИТАЛИНСКИТЕ КОЛИ КРАСИВИ" без майтап и ми става много хубаво
Батки, винаги съм казвал - там където не разбирате не се врете, а именно Жулиетата има невероятен съвременен дизайн, който малко или много се наложи за бъдещите визии на марката - хубави, лоши едиснственото което ви трябва е да свикнете и да я възприемете, което не е лесна задача просто ви трябва инсайд и отношение
въпреки че аз самия се изказвах доста негативно когато тази кола беше концепт - мноо съм смотан а уж съм професионалист
По-грозна тройка автомобили не са подбирали досега от списанието.
Чудя се дали да призная, че Жулиетата най-ми харесва от, обаче се страхувам, че може да ви излъжа...
Проблема е, че Жулиетата има същия силует като Меган, Астра, Фокус, Лансер спортбек и i30. Ако на всичките им сложите брезент няма да познаете коя е каква е.
Някой може ли да отгатне какъв е размера на джантите на Жулиетата, имайки предвид че на Голфа и на Лансера са 18ки (без да съдите по-дебелината на гумите)?
Comment