Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за Alfa Romeo 149 (Giulietta)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
    Ебаси грозофила е тая Жулиета. Фаровете започват от висачина, на която фаровете на БМВ-то вече са свършили.
    Ама вЯрно ......
    Избери Твоят ... SOUND
    https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
      Нали се разбрахме че дизайна е нещо субективно и е безмислено да го коментираме,особено дизайна на алфа иска време за преглъщане......
      Така е колега, просто аз винаги свързвам марката с приведена и нъмръщена муцуна, та затова. Истината е, че за мен стилът на 159 подхожда на марката, а не този в моделите след нея.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Всъщност Джулиета прилича адски много на Фиораното отпред .. неговите фарове също започват отвисоко. Въпрос на вкус и гледна точка .. на мен лично този дизайн ми допада. Мисля също, че е доста авангарден и различен от останалите марки.
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Така е колега, просто аз винаги свързвам марката с приведена и нъмръщена муцуна, та затова. Истината е, че за мен стилът на 159 подхожда на марката, а не този в моделите след нея.
          159 е номер едно и не само в дизайна спор няма.
          Важното при Жулиета е че или ти харесва или дразни - при всички положения привлича внимание.
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
            159 е номер едно и не само в дизайна спор няма.
            Важното при Жулиета е че или ти харесва или дразни - при всички положения привлича внимание.
            Споделям мнението ти за 159 невероятен автомобил ... днес се прибрех от италия и там се нагледах на прекрасни Бели спорт вагони 159. Има ли колега в форума с такава кола? Поне аз не съм засичал в Бг такива.
            И за Жулиета мисля същото, или много те кефи или те дразни до крайност, но не оставаш безразличен!
            Само м/у другото това е мое наблюдение и не е последна инстанция, но не съм срещал още човек, (познати, приятели, клиенти, случайни срещи) който не е върл фен на марката и да не харесва дизайна. Мисълта ми е че в повечето случай дизайна не допада на феновете на марката от колкото на останалите!
            п.п. Има вероятност горе изброените хора просто да не искат да ме обидят
            Избери Твоят ... SOUND

Comment

• Впрочем някой по запознат има ли информация до къде са стигнали продажбите като бройка и съответно брой на година...

Comment

И кое и изглежда по-добре? То предницата и е една стена с безформени фарове и триъгълник (все пак уж трябва тоя грозофил да ни убеди, че е Алфа) и това е всичко. Рисунка на стената, нищо повече.
                "Триъгълниците" на страшно много Алфи иглеждат най-малкото неуместно, да не казвам по-силна дума. Дори и на 159 не е напълно хармонично, но все пак може да мине за близо до идеалното в сравнение с 145, 156, 166. За GTV не искам да гогворя. На по-старите представлява една малка рамка лепната където е останало място. И докато на 155, 33, 75, 90, любимата 105-та серия не дразнят и се вписват, то на 33 Страдале e направо смехотворно, на Спайдера също. Така че това на Жулиета е в духа на традицийте на Алфа Ромео. Фаровете сами по себе си не са толкова лоши, лошото е, че се разглезихме след 156, 147 ФЛ и 159. Бмв 1, макар и да харесвам автомобилите с тази марка, не мога да нарека красиво. Отпред е уродливо, отзад е безлично /прилича на Поло/. Страничната линия не е лоша, спортна, но и на Жужа не пада по-долу. Да не говоримм за задницата на нашата, която е в пъти по интересна. Така че, ако преглътнем скудетото, което по мое мнение преглъщаме при почти всяка Алфа, Жулиетата не е грозна, напротив.
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Значи 3 неща в теста:
                  - Алфата е по евтина от другите два варела!!!
                  - Алфата е победител цена качество!!!
                  - Печели най много звезди при удоволствие от каране.

П.С. Като прочетох последното изречение в карето за удоволствие при каране щях да почина, първите 3 секунди не можах да схвана така се бях вцепенил!
                  145 1.7 16V Boxer

Comment

• HAССР не те лъжат ! Аз нямам Жужа пък когато мине някоя или просто им покажа снимка и питам винаги е имало единодушно "ЕЕЕ СУПЕР Е ТВА СА ИТАЛИНСКИТЕ КОЛИ КРАСИВИ" без майтап и ми става много хубаво
                    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                      HAССР не те лъжат ! Аз нямам Жужа пък когато мине някоя или просто им покажа снимка и питам винаги е имало единодушно "ЕЕЕ СУПЕР Е ТВА СА ИТАЛИНСКИТЕ КОЛИ КРАСИВИ" без майтап и ми става много хубаво
                      И на мен и на Меннн
                      Избери Твоят ... SOUND

Comment

• Батки, винаги съм казвал - там където не разбирате не се врете, а именно Жулиетата има невероятен съвременен дизайн, който малко или много се наложи за бъдещите визии на марката - хубави, лоши едиснственото което ви трябва е да свикнете и да я възприемете, което не е лесна задача просто ви трябва инсайд и отношение
                        въпреки че аз самия се изказвах доста негативно когато тази кола беше концепт - мноо съм смотан а уж съм професионалист
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Новата 1-чка е мнооого гадна,това си го признават и хора фенове на БМВ,Жулиетата е номер 1
                          Alfa 155 1.7,1.8 ex
                          Alfa 166 2.4 3 ex
                          155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                            Новата 1-чка е мнооого гадна,това си го признават и хора фенове на БМВ,Жулиетата е номер 1
                            Новата единичка има така да се каже по италянски дизайн.Мен лично много ми харесва..

Нещо друго за Жулиета - дизайна няма да омръзне и ще е дълго актуален

Comment

• По-грозна тройка автомобили не са подбирали досега от списанието.

Чудя се дали да призная, че Жулиетата най-ми харесва от, обаче се страхувам, че може да ви излъжа...

Проблема е, че Жулиетата има същия силует като Меган, Астра, Фокус, Лансер спортбек и i30. Ако на всичките им сложите брезент няма да познаете коя е каква е.

Някой може ли да отгатне какъв е размера на джантите на Жулиетата, имайки предвид че на Голфа и на Лансера са 18ки (без да съдите по-дебелината на гумите)?
                              Last edited by sa6o_roman; d.m.y г., 01:11.
                              по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

• Опела изглежда най добре на вид
                                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Working...
                                X